eituze

American Debate

Posted on: October 17, 2008

Little dissapointed when last night on Trans7 ‘HEROES’ didn’t show off (yaa walo udh liat berkali2 lwt DiVX, tp teteeup pngen liat balix dgn traslate on indonesia-nya, feeling-nya beda sic, coz i’m indonesian -bilank aja dec klo TOEFEL-nya jelex, hahaha).
.
.

Obama vs McCain

Obama vs McCain

Aniwei, siaran pengganti-nya tuch review ulank debate of candidate Pres.US last morning beetwen Barrack Obama VS John Mc.Cain… Iyaa sic ini adl debate yg k’tiga but for me especially still amazed how they explain their mission and vission of the next America’s future without any physical injure…:mrgreen: So far i don’t really care bout AMERICA (as i said b4, i’m indonesian), but they taught me something…💡
.
.

So that’s how they called ‘debate‘, dlam radius sedekat itu bs salink melemparkan opini, gagasan serta saran bahkan kritik dgn air muka yg tenang dan bahasa tubuh yg mencerminkan seorang gentlement (that’s how the smart man goes).. Kebayang g sic klo indonesia?😯 yg ada d’benak aq saat itu jg adl gambaran suasana persidangan yg ricuh atau suasana pertandingan sepak bola d’mna wasit adl sasaran empuk pelemparan botol oleh suporter, huff mengelus dada…
.
.

Our politican should do that… Amien Rais pernah berkata bahwa g perlu terlalu byk show off d’media mengenai siapa saya, tp kemukakan dgn gamblang apa yg perlu anda lakukan untuk membawa indonesia ke taraf yg lebih baik dr sebelum-nya… And indonesian pipol take the rest…😎 that’s what we call democracy right (not democrazy)
.
.

Aaaach, koq semakin melebar bahasan-nya.. Aniwei i didn’t give a shit bout politic, aq g ngerti bahkan aq ngrasa g ngaruh klo aq g nyoblos d’TPU..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Are U feel the same like me ???😐

image taken from here

2 Responses to "American Debate"

mm.. sepertinya kita sendiri sudah apatis tentang pemilihan capres neg kita ya..
abis orngnya itu itu aja.
konsepnya juga gitu gitu aja. ga ada yang kasih solusi dengan angka.
untuk menjadi seorang presiden harusnya memberi banyak hal kepada negara 10 – 15 tahun sebelum dia mencalonkan.bukannya jual janji dan popularitas doank.
aku sih siapa yang bisa menaikan gaji di m8 itu yang ta dukung jadi the next president of indonesia.he..he

nz : that’s the first opinion as a critism by Indonesian Pipol… nice touch…😉
tapee… memberi byk hal? gmn mksud-nya? scr financial?
klo mnurut-q bs berawal dr hal2 kecil, hal2 kecil yg bs mengubah sesama…

nz : betewe point terakhir spt-nya terlalu berat untuk d’perjuangkan, hehehe:mrgreen:

Politik “Harus” dan “Mesti” ada, tanpa politik kita gak kan bisa ngerubah keadaan😀.
Cuma kalo diIndonesia orang yang berpolitik kepinteran, sampe2 waktu diangkat kelupaan ama visi dan misinya saking banyaknya :p
Kalo semua sudah apatis, kapan berubahnya negara ini ???
Makanya jangan sampe salah pilih lagi. Pasti ada pemimpin di Indonesia ini yg benar, pasti…

btw pertamaxnya abis ya ?😀

nz : hmm the second one…🙂
mo d’bilank apatis sic sebener-nya enggak, cm tetep nunggu’in ‘the smart plan goes’ aja…
sejauh ini aq liat qta berputar pada lingkaran yg sama..
dan tdk ada solusi yg kongkrit untuk smua mslah d’indonesia (like poverty and financial crisiss).
qta btuh perubahan…

nz : Dollar naex, PertamaX jadee mahal…:mrgreen:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

eituze is..

a humble note of an ordinary girls who believe that everything must have a beginning and the end justifies the means..


it's all bout' what I saw, what I heard, and what I knew bout' the truth... and it's all out there..

here's the story.. ...enjoy ur self...



XOXO,

October 2008
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Blog Stats

  • 84,790 X d'tengok-in...

Blogwalking

counter

See on Me

Me Completely

Click to view my Personality Profile page

VoiPers Gal’s

RSS all VoiP’er say’s

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Quote’s Of The Day

Don't look where you fall, but where you slipped...

~African Proverb

Visitor’s

Song Of The Day

No Air
Jordin Spark feat Chris Brown

Tell me how I’m supposed to breathe with no air? 

[Jordin] 
If I should die before I wake 
It's cause you took my breath away 
Losing you is like living in a world with no air, oh 

[Chris] 
I’m here alone, didn’t wanna leave 
My heart won’t move, it’s incomplete 
Wish there was a way that I can make you understand 

[Jordin] 
But how 
Do you expect me, to live alone with just me? 
‘Cause my world revolves around you 
It’s so hard for me to breathe 

[Chorus-Both] 
Tell me how I’m supposed to breathe with no air? 
Can’t live, can’t breathe with no air 
That’s how I feel whenever you ain’t there 
There’s no air, no air 
Got me out here in the water so deep 
Tell me how you gon be without me? 
If you ain’t here, I just can’t breathe 
There’s no air, no air 
No air air, No air air 
No air air, No air air 

[Chris] 
I walked, I ran, I jumped, I flew, 
Right off the ground to flow to you 
There’s no gravity to hold me down, for real 

[Jordin] 
But somehow I’m still alive inside 
You took my breath but I survived 
I don’t know how but I don’t even care 

[Both] 
So how do you expect me, to live alone with just me? 
‘Cause my world revolves around you 
It’s so hard for me to breathe 

[Chorus-Both] 
Tell me how I’m supposed to breathe with no air? 
Can’t live, can’t breathe with no air 
That’s how I feel whenever you ain’t there 
There’s no air, no air 
Got me out here in the water so deep 
Tell me how you gon be without me? 
If you ain’t here I just can’t breathe 
There’s no air, no air 
No air air, No air air 
No air air, No air air 

No more 

No air 

Baby 

There's no air, no air 

Hey, oOoOo 

Oooooooooooooh 

[Chorus-Both] 
Tell me how I’m supposed to breathe with no air? 
Can’t live, can’t breathe with no air 
That’s how I feel whenever you ain’t there 
There’s no air, no air 
Got me out here in the water so deep 
Tell me how you gon be without me? 
If you ain’t here I just can’t breathe 
There’s no air, no air 
[Jordin] 
(Do you expect me, to live alone with just me 
Cause my world revolves around you, It's so hard for me to breathe) 

[Both] 
Tell me how I'm supposed to breath with no air? 
Can't live, can't breathe with no air 
That's how I feel whenever you ain't there 
There's no air, no air 

[Outro-Both] 
Got me out here in the water so deep 

Tell me how you gonna be without me? 

If you ain’t here I just can’t breathe 

There’s no air, no air 
No air air, No air air 
No air air, 

No air  




Song lyricsNo Air lyrics
%d bloggers like this: